Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske många föräldrar känner igen sig... "Så kom hem igen bli ej sen... så jag får råda igen ... " lite dubbeltydning där...


Plus minus noll...

Plus minus noll
rund som en boll

blev mina ord
när du drog

rullade ner för trappan
och kvar är pappan

med glömda förmaningar
och alla besparingar

om minnen i ett naffs
blev till bara shaffs

och gnat och tjat
som gammal skåpmat.

Kom hem bli ej sen
du lilla vän
så får jag råda igen.




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-15 19:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag läste i tidningen idag om en räka och tre ambulansmän, räkan var död och två av dem fick sparken när den tredje sökte rädda mannen de kommit för att rädda när han fick hjärtinfarkt, vad räkan dog av förutom möjligen chocken är osäkert
2008-09-19

  Amina
hahaha. mhm. jag lovar!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna