Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramsa till ett skådespel

Öva dig i leken
"skratta, ljuga, spela".
Håll din oro borta,
här får ingen fela!

Öva dig i leken
"tramsa runt i ringen".
Saknar du förmågan
hjälpes du av ingen.

Öva dig i leken
"sparka boll som andra".
Vänder du på stegen
skall du ensam vandra.

Motstrof

Öva er i leken
"ensamvinden blåser".
Vad är ni för ena
bakom mask och poser?!




Fri vers av Erik L
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-15 21:00



Bookmark and Share


  Thommy
Mycket bra text som jag gillade.
2008-09-27

    Bodil Sandberg
Helt j-a suveränt Erik..nej inget får fela sån är kardemumman av det hela..och skulle det ändå fela får man vilsen vela ..mot utanförskapet...fast hellre det då..applåder formidable poet!!!
2008-08-19

  Bibbi VIP
Kan inte finna bättre ord än Larz Gustafssons här.
Helt suveränt fantastiskt!
Applåd och bokmärke.
2008-08-17

    JJ VIP
Du är duktig! Gillar särskilt motstrofen! En solklar applåd! Mvh. JJ.
2008-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Lysande!
Storslaget!
Högsta betyg!!
2008-08-15

    ej medlem längre
En tänkvärd ramsa:)))
Snyggt jobbat Erik!
2008-08-15

  aol
bakom rimmen så vackra känns allvaret
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L