Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla själars dag

Jag har prövat min olycka förut.
Jag har låtit mina tankar brinna.
Det som betydde något förut har nu börjat att försvinna.
Mina drömmar skiter i all ordning och lag i denna trasiga värld.
Du har tagit mina känslor med dig på din egna oändliga färd.

Jag har styrt mig mot ett ouppnåeligt mål.
Jag tar allt som jag inte kan få.
Elden som skulle värma fryser mig till is.
Jag fryser långsamt ihjäl, men då vet jag att jag kommer känna värme till slut.

Kom döden, du skrämmer mig inte längre.
För jag har hamnat i vilsna människors sal.
Det är dagens samhälle som håller sitt undergångs-tal.

Självmordsrevolutionen har dem flesta i sitt grepp.
Den som sviker mig sviker mig för evigt, är du den? isåfall släpp!
Jag tillhör dom som inte vågar att ge upp, är du en av oss?
Vi är dom röda änglarna som låter framtiden ta oss dit vi vill.

Det här är alla själars dag.
Det är dom som vi hyllar, det är dom som vi önskar va.




Fri vers av Emil Idre
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre