Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gud GUD GULD


Bra dikt

Vissa har det för lätt

 

(sug på den)

 

Du där, förgyll ditt skit och sälj det

 

 

Vissa har det för svårt

 

Du där, stackars sate, pengar har du bara hört talas om

så du kan inte köpa mat och äta dig förstoppad så att du

därefter kan känna berusningen av att skita dig fri efter

en kur laxeringsmedel

 

Vissa har det för lätt

 

(har ni sugit klart)

 

Skorna knyter sig själva

 

Vissa har det för svårt

 

Trasiga skor flyr stanken av deras fattiga fötter

 

Vissa flyter i en kokong kväve i väntan på att

bingolotto ska börja. kanske blir det deras tur.

och 15 kronor per lott går faktiskt till de fattiga

idrottsklubbarna.




Fri vers av Mr Lundgren
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genialt textat. Man undrar - vad månne det bli av denna författare?! Nobelpriset några år senare?! Javisst!
2018-08-04

    ej medlem längre
Genialt textat. Man undrar - vad månne det bli av denna författare?! Nobelpriset några år senare?! Javisst!
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lundgren