Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ljudet av mina ord





Om ljudet av mina ord

kan ge Dig lycka


kommer jag inte

stjäla den lyckan



men


På vägen som ger smärta

önskar jag

att jag stannar kvar ensam




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 708 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-16 21:06



Bookmark and Share


  R.R.R.
Bra sagt Ewa-Britt!
2008-08-17

    Ken Cassel
VACKERT!!!

Kramar
2008-08-17

  Nasrin
Vackert!!!!!
2008-08-17

    mr cloud
vackert !
2008-08-17

  devilsangel
Så sant...vackert skrivet!
2008-08-16

  Lejonhjärtas poesi
Varma och sunda tankar
2008-08-16

  anits VIP
Vackert och klokt
skrivit
2008-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du banar en god väg
tackar så hjärtligt
för detta!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic