Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför just jag orden fick

 

 

 

 

 

 

 

 

Varför gavs just jag orden i min mun

Varför skulle jag måsta skriva varenda tanke ned

Som en skildring av något som verkligen händer

Varför skulle jag begåvas med ord

 i mitt redan fulla Huvud av tankar

Som snurrar dygnets alla timmar

Ja varför frågar jag mig

Ibland så trängs ni och vill ut och jag blir arg

På allt på människor som inte förstår mig

På mig själv som jag inte heller förstår

Tänker jag tänker tills jag nästan exploderar

Hittar jag jag nått svar då ?

Varför just jag

 ingen annan?




Fri vers av Fånga dagen
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-16 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen