Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla kvällspromenad

 

 

 

 

 

 

 

Ikväll gav jag mig ut på promenad

I våran natur

Kryckan var med som stöd ibland

Lukterna som finns nu ute har börjat förändrats

Det luktar verkligen natur ute i grönskan där allt flera

Gula blad syns i träden och faller till marken

Men det är fortfarande grönt

Höst närmar sig jag kan ana dess lukt i mina näsborrar

Vädrar höst luktar höst

Det blåser höst ute

Sköna vindar ikväll jag passerar

2 sjöar jag har lyckast gå riktigt långt nu

Men jag stannar och vilar när min höft ömmar

Tänk på så kort tid att jag kan gå igen och vädra naturens alla dofter  

 När jag går långt det är då jag tänker som allra bäst

Det är då jag får ut mina känslors vrede som allra bäst

Det är då allt byter skepnad då jag är mitt i naturen omgiven av grönskan och den blå himlen och dom 2 sjöarna

Omgivna av fåglar av alla de slag

När promenaden

 är som allra bäst 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-17 00:54



Bookmark and Share


    sajo
Skönt att du kunnat ta dig ut och njuta av kvällen och känna lugnet som naturen ger. Kroppen hämtar igen sig om man naturen besöker rehabilitering man finner i Guds skapade natur.

Lycka till och kämpa på.
2008-08-17

  anits VIP
Låter härligt, en promenad
i naturen är ofta rogivande
och skönt, skönt för dig at
kunna komma ut och ta en
promenad en lisa för själen
2008-08-17

  sunflower
Låter som en skön promenad
önskar jag gjort dig följe
2008-08-17

  LassO
keep on walking.... men höst, nej, mycke fukt och mörkt som på sensommaren bara ;=)
2008-08-17

  Blåbäret
låter som en livsviktig promenad...och viss är det höst i luften...kylan,fukten suset högt uppe i trädtopparna och ett och annat gult löv...
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen