Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet 1994


BERÖRING

 

 


BERÖRING

Sakta en beröring ger mig

i drömmen ett svar

Närhet i känslan som berör inom mig.

Krampaktigt håller jag mig i mitt skal

Önskar att det kunde spricka

och det rann med flodens fart

Sen var smärtan därinne borta och jag slapp

känna allt plågsamt som hindrat mig från att leva.



1994




Fri vers av Fånga dagen
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 15:21



Bookmark and Share


  Nasrin
vackert med formuleringar av dina känskor!!!
2008-08-17

  Maria T
Fin skildring av att vara innestängd i ett skal
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen