Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1993


VÄRLDEN

 

 

 

 

VÄRLDEN

Världen är den så här

Alla ler och pratar

Jag ser på

från mitt tomma skal

Jag ser men inte pratar

iaktar och beaktar

Min värld är så liten 

 skör och svag

Kan någon bryta sig igenom mitt skal

Kan någon lyssna på mig

Kan någon nånsin vilja ha mig

Gång på gång frågar jag mig

men får inget svar

1993




Fri vers av Fånga dagen
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen