Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära uppbrottet med ex

 




Onåbar

 

 

2006-06-16

Nå till varandra att sträcka en hand

Behöver kärlek för att växa

Att bli stark

Överleva

Leva med dig förstå dig

Visa känsla ömhet

väcka beröring närhet

Förstå och inte vara rädd

För att blotta sin själ naken




Fri vers av Fånga dagen
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 15:42



Bookmark and Share


  Nasrin
Att våga , Att inte vara rädd för att visa sina känslor.
Mycket vackert skrivet om innerligt känsla!!!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen