Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag erkänner

Jag erkänner att jag
tappade fattningen

att jag såg på dig
och började längta

att jag ville förtrolla dig
och locka dig i min väg

att jag började plågas
av bilderna av dig

Jag erkänner att jag
började dagdrömma

att mina blickar började
möta dina med medvetenhet

att jag ville flirta farligt
och förföra dig

Jag erkänner att jag
tappade fattningen

att jag började gå
mot dig

att jag önskade att du
skulle möta mig

att jag valde dig
när du inte vågade välja mig

Jag erkänner att jag
tappade fattningen

att jag började leka
med tanken på allvar

att jag sådde frön utan
att veta hur de skulle växa

att jag ville ha dig så hett
att jag vågade riskera
mitt hjärta

Jag erkänner att jag
fortfarande tappar
fattningen

varje gång
jag ser dig




Fri vers av SeXara
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 16:42



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
This lady has true passion...Lou Marshall
2008-08-18

  lyckeli
Ärlig härlig text
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara