Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som handlar om drömmar.


Bortom td och rum

Frågetecken svävar som fåglar flyger kring mitt huvud
Så mycket undran. Så mycket längtan.
Om en bättre värld. Till en bättre tid.
Försöker hålla mig kvar vid det lilla stearin som lyser upp min själ
Ser hur mitt hjärta blir träffad av dom sårades pilar som en krigare i strid.
Känner hur jag sakta faller som en stjärna på nattens himmel
Hur jag sakta blåser bort som ett löv med vinden
Till ett tungt och mörkt liv bortom alla toner av glädjens musik.
Hur tar jag mig här ifrån?
Hur drar jag ut pilarna ur mitt gråtande hjärta?





Fri vers av FrökenABC
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 17:44



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Hur drar jag ut pilarna ur mitt gråtande hjärta? "

Gripande och fint skrivet!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC