Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en svår och jobbig händelse i mitt liv.


secret

on one second my life was up side down
on one secund I were some where els
on one secund I hade become a person whituot an identity
on one secund an old person become a new with a new meaning




Fri vers av FrökenABC
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC