Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sociala kriget

hur man kan växa genom möten:


en svagt brinnande eld att värma sig med

på vägen hem från en nyfunnen vän

att se på sig själv i skyltfönstrens alla spruckna porträtt

med snälla ögon





hur man kan förminskas genom möten:


att dra en ståltråd genom lungorna

så att skrattet blir en flämtning

att krampaktigt hålla sig över ytan i samtalet


eller drunkna av platsbrist



inte ens jag ser mig själv

i skyltfönstren på väg hem




Fri vers av Alfie M
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M