Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser på din bild och drömmer


DIN BILD

Jag ser på din bild

Drömmer ,drömmar om att du
är här, här hos mig nu i denna
stund, när min längtan är så stor
så stor till dig

Jag vet, att snart är du här
då får vi vara tillsammans
igen, då behöver jag inte
drömma, allt, allt blir verklighet
igen

anits 18 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-18 18:46



Bookmark and Share


  aol
vacker mycket
2008-08-20

    sajo
Grattis till placeringen mest läsvärd.
2008-08-19

  Lars Hedlin
Så vackert kram
2008-08-18

  Michaela Dutius
Drömmen och verkligheten är dörren in i verkligheten och förgyller densamma
2008-08-18

  friheten
Längtan till nån
2008-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Fotot blir kött, så att säga.
2008-08-18

  Sladjana Zubcevic
Vackert och mycket stark, min vän.
K R A M
2008-08-18

  Elaine.S VIP
Längtansfulla ord..
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP