Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu knakar det i väggarna

 

 

 

Tänker så det knakar

Men inte blir det bättre för det

Försöker hitta olika lösningar

Men allt bara rörs runt

I en stor röra

Lös livets alla

Svåra frågor

om du kan

jag har försökt

Men inte lyckast 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-18 22:48



Bookmark and Share


  sunflower
Livets svåra frågor vi alla bär

lyckas fånga svaren vi aldrig gör

innan dagen vi dör!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen