Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i poesi går ibland texten fram med en sån tydlighet att det nästan är spöklikt, finns hon som skriver här intill, undrar man..


darrar

 

darrar

frossa, skakningar?

nej, darrar

snarare vibrerar

korta stunder

väldigt känslig nu

alla signaler, även de svagaste

går fram

flimmerhåren uppfattar

en blinkning

200 km bort

känner dig

här

 




Övriga genrer av micke marin
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-18 22:52



Bookmark and Share


  korpfjäder
Flimmerhår... det är så man får ståpäls!
2008-08-19

    Nattviol
själslig närvaro
funkar all the time
bara att öppna upp sig
för de dimensioner
som vi inte kan se!
(men som finns där)

; )
2008-08-18

  Lyckohäxan Enediel
"flimmerhåren uppfattar

en blinkning

200 km bort"

Det är känslighet det...verkligen :)
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin