Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007-01-12


Stannade upp ett ögonblick

 

 

 

Stannade upp ett ögonblick

Ögonblick känslor av stillhet kommer över mig

Du smeker mina sinnen

Du lägger bomull runt mitt hjärta

Gråt en stund sen det lättar

Allt saktar in

Munnen pratar men sakta

Ljuden kommer ur mig sakta sakta

Jag förstår inte men upptäcker en ny del av mig

Dörrar som öppnar sig

Dom säger mig att du klarar detta

Kärleken kommer finna dig samtidigt som du finner den

Men våga ha modet att stanna upp

För att känna känslan

Den berör mig den rör vid mig

Min kropp sveper fram

Min själ känner frid en stund

Musiken hörs på långt håll

Det är så vackert musiken som fångar

Bejakar låter oss drömma

Drömma att alla drömmar slår in

Att allt det svåra tunga skall lämmas som en rik erfarenhet

En del av livet

Att älska är nått så underbart

Att finna någon alldeles speciell att älska

Och bli älskad tillbaka

Störst av allt i livet är alla ögonblick av

Tro

Hopp

Kärlek

2007-01-12




Fri vers av Fånga dagen
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 23:47



Bookmark and Share


  sunflower
Vacker
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen