Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då ideilogi går före välbefinnande och att bli frisk.


Så började det hela! skräckpsykiatri (del1)

Då jag var 16 år så vaknade jag upp en lördagsmorgon och kände mig trött och frånvarande.
Tänkte att det var ett virus och inget annat.
Gick till skolan som vanligt,mändag morgon och kände mig fortfarande i ett konstigt tillstånd.
En klasskamrat sa till mig att jag såg blek och trött ut ,men trodde att
det som sagt var var ett virus.
Helgen därpå skulle jag tävlingscykla och åkte iväg med gänget till tävlingen,vad trött du ser ut sa min tränare,du är dig inte lik.
Gick med min mor till läkare alla värden helt bra!
Tiden gick och jag lyckades sommarjobba trots allt och interraila.
En fransk bonde sa att du är sjuk och en fransk interailare tyckte jag var trött.
Hemkommen från utlandet fortsatte symtomen i form av frånvaro trötthet stelhet.Vad ta mig till? skolan börjar snart!
Ska gå naturvetenskapliga linjen,nåväl börjar den i alla fall.




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-08-12 12:43



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Jag berörs av den här dikten otroligt mkt, för den påminner mig sjukt mycket om någon. Så sant med din lilla rubrik också..
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin