Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så fruktansvärt tomt igen

Så ekande tomt, det är smärtsamt tomt.
Allt har dämpats, avtrubbats.
Jag har blivit ännu kallare.
Vart tog jag vägen?
Den glada, spralliga, och goa tjejen.
Vem tog "jag" ur mig?

Inte ens dig har jag, för du kan aldrig bli det jag behöver.
Tror inte du vill vara det heller, inte fullt ut.
Det gör så fruktansvärt ont!
Jag behöver dig så!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 10:59



Bookmark and Share


    Magneta Myll
Det är synd att det inte finns nån "kommentera användare"-funktion, för jag skulle bara vilja säga att jag gillar det du skriver. Det är ärligt och enkelt, men ändå slagkraftigt. Min smak kanske är lite mer åt stilen med lite lekfullare språk och ordlekar, men jag gillar det du skriver.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy