Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en är helt och hållet glömd skall väl kyrkan ändå se till att begrava en, vad betalar man annars begravningsavgift till kyrkan, på skatten, för? Det finns sånt en tar med sig ned i gravens djup, de hemligheter en tar med sig på sista färdens slup


Gravtext över ett om möjligt ihågkommet jag






Här vilar ett jag
praktiskt taget död
jag som nog dog
medan jag ännu i livet var

i livet efter detta
finns ej vatten, ej bröd
inget tog jag med mig
inget finns av mig väl heller kvar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 1249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-19 13:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
man borde inte rimma
i tidig midnattstimma
en borde hellre baka
än blott ligga där o vaka
2008-08-19

  lodjuret/seglare VIP
jag har rättat felet nu
tack för påringningen
2008-08-19

  lodjuret/seglare VIP
ja, jag vet, jag har blitt rådd att ej skriva på rim, men tar jag reson tror du? Så sjutton heller...
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP