Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till lilla Skye som förra veckan sade.'" Mormor is coming soon an i am so exaited" På fredag landar jag i San Diego för att tillbringa 5 veckor med Skye och lilla Kaspian som kom till världen en dag i maj


Skye

 

Telefonen ringer

jag är mormor igen.

 

Jag mötte dig långt

borta i främmande land.

 

En liten flicka, jag tog

din hand.

 

Vi sjöng och lekte

Vi besökte din strand.

 

Du log och du grät

i min famn.

 

Ett under du är

en ny liten människa.

 

Jag följer ditt liv

på bild och i telefon.

 

Du växer och en dag

börjar du prata.

 

En dag får jag höra

dig säga momo

ja äska dig.

 

Då försvinner allt

avstånd. Du är här

i mitt öra,

 

Livet är underligt.

Jag älskar dig.

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 16:15



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Mmmm, så fin.
Du låter så fridfull ...
Hälsa Skye, Caspian, Bea ... med stora kramar.
2008-08-21

  Bibbi VIP
Underbart med barnbarn så bra beskrivet.
Ha det underbart i USA!
Applåd och bokmärke!
2008-08-19

  lyckeli
Underbara ungar! Prislösa prinsar och prinsessor! Vackra varelser! Sjöna skruttar!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP