Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen om ett ljuvt liv


Ljuva liv

 

 

 

Ljuva liv

Finn mig

Invid

Låt längtan

Vara vid mig

Ljuva liv

fyll mig

Med näring

Låt mig

Som blomman

Växa sig stark

Vacker och åtråvärd




Fri vers av Fånga dagen
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-19 17:15



Bookmark and Share


  Maria T
Du skriver så fint
Du är som en blomma
2008-08-20

  anits VIP
En vacker dikt
2008-08-19

    Louvisa
Mmmm vilken härlig dikt!
Detta ljuva, ljuva liv!
Så fint fångat.
2008-08-19

    Lindizz
vackert skrivet
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen