Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom intellektet



Du har ägnat mycket tid
åt att utveckla ditt tänkande
analysera fråga efter fråga

jag känner respekt
för det du har uppnått
och kan också se dess värde

men det är när du visar ditt hjärta
som jag smälter




Fri vers av Rachel Roth
Läst 879 gånger
Publicerad 2005-07-21 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fiiint!!
2005-08-03

    ej medlem längre
Fiiint!!
2005-08-03

  madinsane
just så, just så.
det är i den där pumpande knölen det sitter.
en höjdare!
2005-07-22

    judas ifrån hemavan
bortom intellektet; vad finns väl där - intellektuell tomhet... på sin höjd en eller två känslor... kul att höra talas om varelser som kombinerar intellekt och känsla på ett så storartat sätt... om än bara sällan... jaja djup i denna du...
2005-07-21

  Nic
Respekt i all ära, men som du så vackert skriver, hjärtats känslor berör mer
2005-07-21

  Teresia Ridell
Ja visst är det så !
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth