Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fanns under ytan

 

 

 

Vad fanns under ytan under alla lager

av skydd vi byggt upp

Förträngning in i djupet i själar

 som är nedsmutsade av sorg ilska bitterhet skuld

Lås och bom utan nycklar

utan ett hem att komma till




Fri vers av Fånga dagen
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-19 19:51



Bookmark and Share


  Nasrin
sorgligt, sårbarhet i själen!
Mycket vackra formuleringar om smärtsamma sår!!!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen