Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheternas hemlighet






Ekar ropet

ur osynligheten


ensam med den Ende

den Ende


från och med nu

kommer det alltid

vara Du

när jag blundar




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 616 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-08-19 20:37



Bookmark and Share


  Havsbris
PANDORAS ASK!!!!

skulle det ha varit
ggrrrrr ;o)
2008-08-20

  Nasrin
hemlighetsfull, vemodig!
Bra skrivet!!!!
2008-08-19

  Havsbris
En hemlighet som
du delar nu...
eller är den Ende
hemligheten själv?
;o)

Vemod ändå i
dina mellan rader,
som Pandoras sak
som ska stängas igen
för att inte återigen
öppna...
2008-08-19

  Mygg
Fina och lite sorgsna ord.
2008-08-19

    ej medlem längre
Att blunda.. och bli ensam med den Ende... Lite hemlighetsfull känns dikten.. men triumferande.
2008-08-19

  anits VIP
Den känslan känner jag igen
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic