Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikslagen

 

 

 

Magen uppror

Tankar snurrar

Det snörs åt i strupen

Kallsvetten drar fram

Kylan sveper som

Kalla händer

Nervositet

Stark oro

Som bränner

På hud

Bränner sönder

Min själs innehåll

Ett enda uns

Av självkänsla

Sopas bort

I ett hast tag

Jag är min

Egen

Fångvaktare  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-19 23:09



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja ibland är man sin värsta fiende.
Bra
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen