Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktiga med svar

Jag gräver djupt inne i mig för att hitta alla svar.
På sånt jag tror att jag behöver veta.
För att överleva.

Men jag har gömt svaren djupt inne.
I ett virrvarr.
Blandat med alla mina frågor.
Inneslutna i variga sår.
Sår som vittrar sönder om någon rör vid dem.

Och jag vet knappt vad jag letar efter längre.
Jag vet inte om det är värt att fortsätta.
Riva upp alla sår.

Men jag kan inte sluta leta.
För jag tror så starkt på att det ska finnas ett svar.
Ett svar på varför.
Bara varför.

Så jag gräver vidare.
Blottar mitt inre.
River ut mina inälvor.
Sliter ut tarmarna.
Och gröper ur mitt hjärta.

Allt för att hitta svar.
Och jag frågar mig ofta.
Är det verkligen värt det?





Fri vers av Glittra G
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 00:11



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
allt är värt - tills mättnaden tillstår.
2008-08-21

  korpfjäder
Möjligen är varförfrågorna återvändsgränder, ofta är de navelfrågor. Sådana som inte vill ha andra svar än de redan förkastade.
Att vrida sig runt varförstången....som ett fängelse utan dörr.
2008-08-20

  Tina-sol
Ja, tänk vad vi människor gräver och gräver istället för att leva på riktigt. snyggt skildrat, tror att många känner igen sig.
2008-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Sök utanför dig själv.
2008-08-20

  Dr Jimmy Johansson The 777
Starkt...
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G