Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett experiment så att säga...kanske lite á la kristina lugn, kanske inte...


#1

vi behöver inte längre
några hjältar,
nej hjälp! vi behöver
diskvägrare
soffpotatisar
gnälliga kassörskor på ICA
byråkrater med portföljer
och barn, barn i långa rader
som lär oss gång på gång på gång
att börja tänka

så kom,
kom, kom, kom! rädda oss
från människor som bara vet
hur man räddar
ansiktet utåt




Övriga genrer av Simmerskan
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-20 00:53



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Häftig ironi ! Fyndigt och respektlöst ! Du är, absolut, på Rätt spår !!!
2008-08-20

  aol
så rätt så bra om folk som r livrädda att tappa masken 5 stjärnor
2008-08-20

  Thurizas
riktigt snyggt expriment
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan