Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resfeber


Resa

 

Natt

 

Packat

 

Klart

 

Sjuk hund

 

Veterinärbesök

på vägen.

 

Lägger det i

din hand.

 

Avstånd

 

korsas

 

Längtan

stillas

på andra sidan

atlanten.

 

Lämnar

 

Oro

 

Sorg

 

Saknad

 

Skriver

nytt blad.

 

Vilar i dig.

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-20 01:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Var rikligen välsignad i USA!
Applåd!
2008-08-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
Blev rörd av texten.
Stark.
2008-08-21

  Thurizas
låter som det verkar vara en resa som behövs:) ha det så bra:)
2008-08-20

  Havsbris
VAYA CON DIOS!!

Ha det så bra vännen,
ska sakna dig, men
är glad för resan du
ska göra ,o)

kram och ha det så
bra, kärlek och glädjen
ska följa dig!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP