Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem

Välkommen tillbaks
älskade, älskade dotter!
Var har du varit
de senaste åren?
Det fanns någon här
med spetsade klor
och giftdrypande tunga
som sov i din säng
och bar dina kläder
Någon som spydde svart rök
bakom igensmällda dörrar
Någon som inte ville vara här
men var här ändå
Tänkte att du kommer nog snart tillbaka
och du är tillbaks.
Välkommen,
älskade, älskade dotter!
Jag har saknat dig!




Fri vers av Bellissima
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-20 12:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en berörande text- vackert i sin längtan, i sin saknad
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima