Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn

Min lilla snutta,
lilla, lilla trollunge...
Barn från min kropp,
blev navelsträngarna någonsin klippta?




Fri vers av Bellissima
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima