Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njut


Jag

låt din kropp blomma
klappa om dina skavanker
omfamna dagen
precis som den är

omfamna dig själv
precis som du är
du är du
och det kan ingen ta ifrån dig

den korta stund
som kallas livet
passerar oavsett
så njut
ta tillvara

LEV!!




Fri vers av Sandvargen
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 14:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag behövde din dikt just idag..orden stärker mer än du kan ana..underbart underbart..detta ger näring..detta ger mod!!!tack!!applåder!!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen