Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag går

 

 

 

 

Stegen jag går är tunga

Ibörjan mycket tunga

Vilar ofta

När kroppen min börjar bli uppvärmd

Då börjar bättre tankar spira

Då börjar själen inta intryck

När jag rör min kropp

Så som jag alltid gjort

Naturen ger lugn

Skogen ger mystik

Med kroppen i aktivitet

Löser jag mina dagliga tankar

Som annars är olösliga

Låt mig nu

Bara få glädje

Av min nya

Höftprotes

Som gör att

Jag går

Igen 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-20 17:16



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja att promenera håller hjärnan ren
Det är en bra medicin när man mår dåligt

Fint återgivet här
2008-08-21

  Maria T
Hoppas innerligt att du får glädje av din höftprotes.
Min granne har två och hon är mycket nöjd.
2008-08-20

  anits VIP
Jag tror du får mycket glädje
av din nya höftprotes, bara
det att kunna gå komma
ut i naturen kommer att
göra dig gott
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen