Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de aldrig tagna stegen

varje dag
kastar jag ett ok
för att bära ett nytt

jag lämnar
det jag inte kunnat
aldrig önskat
bära
innan jag känt
dess fulla tyngd

jag vandrar
bredvid dig
utan att vidga
utan att räcka fram

du är en nästanvän

om jag var mänsklig
skulle du
få några ord
skulle du
hata den halva
som jag givit
de andra




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 21:44



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
gillar denna..välskriven och bra innehåll. Vackra ord med stark känsla utan att tappa greppet.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet