Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det bara så


Inget Personligt

Det är inget personligt.
Jag har inget emot att prata om det,
beskriva tiden som varit,
såren som hon skurit.
Det är inget fel i att dra upp det,
sluta säga förlåt,
snälla sluta gråt.

Men jag vill bara inte träffa henne längre,
inget personligt direkt,
men hon var nog rätt fräck,
vår situation kunde inte gått sämre.
Det är bara det att jag gillar inte denna tjej,
snarare tvärtom,
det är nästan som...
ja... som om jag hatade henne.




Fri vers av Gustav Sjökvist
Läst 413 gånger
Publicerad 2008-08-21 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist