Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt kan förändras fast man inte tror det


LIVET

All den kärlek, frid och glädje

jag så länge sökt

börjat tvivla

kärleken är inte ämnad given
för mig

så hade jag inom mig börjat
tänka

det var då du kom in i mitt
liv, och allt förändrades

du fångade mig, såg mig
för den jag är

kärleken, glädjen och friden
har äntligen kommit till mig
och in i mitt liv

en hand sträcktes ut, jag var
inte feg, tog emot handen
livet fick en ny mening

anits 21 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-21 09:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om mod.
Friskt vågat...o s v.
2008-08-22

    ej medlem längre
Härligt att du kommit till en vändpunkt!
2008-08-21

    sunnanvind
myser då jag *hör* i dina ord den lycka du upplever! VAckert skrivet min vän!
2008-08-21

  Ronny Berk
så välstämt vacker den poesin...en längtans uppfyllans ...ja...
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP