Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger fan i mig


Dina ögon inborrade i mina
Tvärsigenom rummet dansar vi
Se in i min hoppfulla blick

Ta det lugnt,
men försiktigt kom
Närmre… närmre…

Du håller mina höfter
Hårdare… hårdare…

Stopp!
Du kommer för nära, nära
Du håller mig för hårt
Alldeles för hårt

Låt mig vara,
Jag mår illa av dig
Bort, bort

DU GER FAN I MIG!




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-21 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely