Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min hund, Leomi <3


Leomi

Leomi

Tisslande steg utanför
Tassar smygande in
Sakta du öppnar min dörr
Lägger dig tätt intill.

Suckar djupt och andas häftigt,
Varför du inte skäller kan man ju fråga sig.

Varje morgon och varje kväll
Det sista och första jag ser är dig.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-08-21 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely