Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dotter för mycket


Hur kan du säga att allting e bra
När du inte ser mig?

17 år har du haft på dig

Under 17 år hade du kunnat behandla oss lika
Under 17 långa år kunde du ha lyssnat
Under 17 år kunde du ha försökt
För under dessa 17 år har jag levt i tystnad.

Du har valt bort mig för många gånger nu
Varje gång det krisat är det jag som fått åka ut

Du fick en dotter för mycket,
Verkar som att en hade räckt

Vakna och se
Vi alla har bekymmer
Bäst att snabba på
Tiden den rymmer

Din ursäkt är min tystnad
Men du ska kunna förstå utan ord
Kunna se det i mina ögon

Du har begått ett självmord




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-21 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely