Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massmördar Amor


Massmördar Amor
Kommer med besked
Det är du som står nästa på led

Gör dig redo för den största sorgen ditt liv
Han kommer till dig om natten
I ett enda kliv

Förstör för alla parter inblandade
Det blev mitt liv han förvandlade

Det blev ett massmord,
Du och jag dog

Vi tynade bort
Och blev separata
Allting försvann
Alla mina steg på din gata

Saknar din kropp emot min,
Dina läppar mot min panna
Alla trygga röster som bad mig att stanna

Varför ska jag behöva acceptera det Amor valt för mig?
Jag är ännu inte redo att släppa det liv jag hade med dig.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-21 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely