Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte älska dig

Du sa att jag skulle stanna.
Men allt jag ville var att gå just då.
Trots att jag också ville trycka upp dig mot en vägg.
Och suga in luften från dina lungor.

Jag smakade på din mage.
Den smakade du och avgrund.
Och jag var tvungen att spotta efter kyssen.
Jag ville ha dig kvar men ändå inte.

Det stiger ett begär i mitt mörker.
Jag vill bara tugga en bit av dig.
Smaka smeka svälja.
Och sen slicka upp allt.

Men jag måste gå.
Innan du går.
Innan vi aldrig lämnar varandra.
Och lovar varandra evig trohet.

Så jag slår näven i väggen.
Det sprutar flisor.
Och det blöder från mina knogar.
Men jag känner inte smärtan.
För den kan inte jämföras med att älska dig.

Jag skriker ut högt.
Och faller ner i dina armar.
Nej jag vill inte.
Snälla jag vill inte.







Fri vers av Glittra G
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-21 23:29



Bookmark and Share


    Jojjan
Riktigt, riktigt bra och helt klart värt en applåd (eller egentligen fler än en)
2008-09-04

    eva m h
Starka betvingande känslor!
2008-08-23

  Peter Stjerngrim VIP
Sorgligt ...
... Kärlek är inte någonting man ska behöva vara rädd för ...

Borde i alla fall inte vara det ...
2008-08-22

  Tina-sol
Kan vara det bästa du skrivit. Allt är våldsamt starkt. Kanske inte stendiggar sista versen som känns lite "vanlig", men annars wooow.
2008-08-22

  korpfjäder
Det är starkt det här.
Och en sorts passion som jag själv skulle ha svårt att ha i min närhet - än mindre i mig själv. Men du är mästerlig på att skriva om det så att till och med jag kan se att det handlar om någon sorts kärlek. Fast märklig... för mig rent outhärdligt märklig.
2008-08-22

  Dr Jimmy Johansson The 777
Godtagbart Alster:-
2008-08-22

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
emotionernas ambivalens, känslornas kaskad, hjärtats stridighet, att dö och leva samtidigt, en fasanfull vanmäktig frustration,
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G