Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden tär

 

***** 

När längtan är

som störst

finns det

ingen tröst

*****




Fri vers av friheten
Läst 1142 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-08-23 11:20



Bookmark and Share


  aol
så sant
2010-03-23

  Cosmic Johanna
Ja längtan kan vara nog så plågsamt, det släpper inte greppet.
2008-12-26

  Ordregnspoeten
Känns igen och det svider långt in i mig när jag läser detta så bra är det.
2008-11-07

  KristinaE
.. vägen i sorgen tär mer än den lär - känslor gråter.
2008-09-20

    Issand. VIP
dina dikter är perfekta, men inte på det dåliga sättet. du lyckas med mer än att skriva bra.
2008-08-29

  To
Den känslan känner jag igen av egen erfarenhet. Många som håller med om detta. Ligger mycket i det.
2008-08-28

  Bibbi VIP
När min längtan är som störst söker jag mig till "All trösts Gud" 2 Kor.1:3 för Han finns alltid till hands när jag som allra bäst behöver just tröst.
2008-08-28

  Gunilla VIP
Kort och kärnfullt!
Sanning som borrar
djupt i sin smärta!
Välförtjänt bland de fem bästa!
2008-08-25

  Ewa Åkerlind
Just då känns det så
2008-08-24

  Michaela Dutius
Så sant...då är tomheten alltför ekande tom
2008-08-24

  Bodil Sandberg
Dessa ord rör mitt hjärta mer än nånsin ..speciellt när jag just sitter här och längtar efter någon som jag inte når...svårt..svårt
2008-08-24

  Maria T
Kram
2008-08-23

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I Begränsningen Syns Mästaren)
2008-08-23

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2008-08-23

  kalixraggarn
de är ju sant!
2008-08-23

  Havsbris
Vad sade jag till dig?
hahahaha

grattis vännen, du
är värd vara LÄSVÄRDA!!

Så glad för dig, SKÅL!
;o) njut bara...
2008-08-23

  albertina
Så sannt så sant.
Det är verkligen så.
Kunde inte ha sagt det bättre själv.
Tack för det
2008-08-23

  Nasrin
kort, sant och vackert!!!
2008-08-23

  papessa
en fin liten kort dikt men som säger mycket
2008-08-23

  aol
sant
2008-08-23

    Knasboll
klart det finns. man måste bara leta lite längre!
tro mig, jag vet hur man letar, känns som om jag har gjort det rätt mycket redan.

men med den inställningen kommer man aldrig att må bättre! :)
2008-08-23

  devilsangel
Nej det är sant...
2008-08-23

  Havsbris
älskar titeln, förresten,
och känslor som du ger
mig med så få ord, som
bildar enhet inuti...

kram
2008-08-23

  Havsbris
UNDERBARA ORD!!!

De fastnar mig och
med en klump i halsen
önskar att din tröst
kommer att finnas,
ibland behövs bara
se...

Längtan är ändå
sötman av kärleks
röst...

BRAVO!
2008-08-23

  Quasimodo
Kort och starkt om saknaden.
2008-08-23

    Lindizz
Djupt starkt på få rader. Fint!
2008-08-23

  Mr Lindemann VIP
Sanerade otympliga ord som vill finna sin läsare, men som inte får fäste riktigt hos mig som läser
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten