Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack vännen!

Trots att du finns

långt borta, finns du

ändå nära mina andetag

 

Tack för att jag

kan tänka på dig

för att du FINNS

 

Jag har dig inte

i mitt liv längre, men är

glad att du ändå finns

 

Vad vore världen

utan dig, min vän

utan din kärlek

och din värme och

ditt underbar leende

 

Tack för att du finns

i mina tankar




Fri vers av friheten
Läst 1432 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-17 17:46



Bookmark and Share


  Losnall
Det är en sådan där text som faktiskt får en att le för sig själv.
2009-04-23

  Cosmic Johanna
Denna tål att läsas om igen,

en vacker dikt som berör.
2009-02-18

  Gunilla VIP
V A C K E R T ! !
och smärtsamt!
För var skall en vän vara
om inte alldeles nära
i tanke, känsla, ord
och fysiskt intill,
för att glädjas,
trösta och bara vara
tillsammans?
2009-02-16

  Sladjana Zubcevic
"Vad vore världen

utan dig, min vän

utan din kärlek

och din värme och

ditt underbar leende



Tack för att du finns

i mina tankar"
Smärtsamt vackert min vän!
2009-01-28

    Lindizz
Mycket fint och varmt skrivet.
2009-01-26

  devilsangel
en vacker tacksamhet för nån speciell
2009-01-24

    Tea Alex
Vackra ord. Känns genuint!
2009-01-23

  Bodil Sandberg VIP
Vilka oerhört fina rader min vän..
"tack för att jag kan tänka på dig
för att du finns"..ja just de där orden..säger allt
kram till dig
2009-01-21

    Cajsa
Fint skrivet till din vän
2009-01-21

  Angeldust
Så vackert skrivet, men smärtsamt att läsa.Kram Sunny
2009-01-20

  Rosen VIP
Den kärlek som man bär med sig i sitt inre, värmer ens hjärta.
Vackert skrivet!
2009-01-20

  Piann VIP
Underbart skriven.
Närheten kan man känna på olika sätt.
2009-01-19

  Losnall
Mycket fint skrivet.
2009-01-19

  mare VIP
Mycket fin !!
2009-01-18

  Suzy med punkterna
Ibland är tanken och känslan viktigare. Tjusigt formulerat.
2009-01-18

  Cosmic Johanna
Mycket härlig energi du levererar genom tacksamhetens mantel...den ökar med orden sin kraft...tack!
2009-01-18

  JLindh
Sina vänners äkta kärlek
man funnit i livet

Så underbart vackert
2009-01-18

  Lejonhjärtas poesi
Härliga rader om någon långt borta men ändå så nära.
2009-01-17

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet vännen.
2009-01-17

  prinscess VIP
så vackert skrivit
om din vän
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten