Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Specialutgåva", helt reserverad för epitet på motbjudande och frånstötande individer OCH det motsatta, kärleksfulla och attraktiva diton....


ORDVERKSTAN (X)

"SABOTÖRS-PROVOKATÖR"= Person , som satt provokationen i system och, dessutom, Helt Inriktat sig på att provocera andra människor Personligen, med ständiga "slag under bältet" och ,konstant utnyttjande av "akilleshälar" .


" KAOS- KREATÖR" = Individ, som ,formligen, älskar att skapa kaos och panik, har som Högsta Mål att, totalt omöjliggöra sakliga och konstruktiva diskussioner .


"PLATTITYD-PEKORALIST"= Människa som, Ständigt, "vräker ur sig" totalt meningslösa och menlösa fraser .


"MASTURBATIONS- NEUROTIKER" = Medborgare som, "mekaniskt och tvångsmässigt ", ägnar sig åt att skriva om obsceniteter, perversioner, pornografi ,sodomi,nekrofili och andra sexuella avvarter .


Vi fortsätter med lite trevligare folk ...


"OPTIMIST-OPERATÖR"= Person, som Aldrig ger upp sin kamp för det han tror på,ständigt igång med olika projekt som syftar till Framåtsträvanden och Positiv Utveckling .


"GLÄDJE-GAST"= Individ, som ,Frenetiskt och Obevekligt, sliter Stenhårt för att sprida Glädje och Lycka bland sin medmänniskor utan den minsta tanke på sitt eget välbefinnande .


" KÄRLEKS-KURATOR"= Medborgare som, med Okuvlig Viljestyrka, ägnar Hela Sin Tid åt att sprida och ingjuta Kärlekens Budskap till Mänskligheten .









Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-23 15:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Olika typer i vår
Herres hage det
finns, efter de tre
översta det ej brinns
men man blir glad, om
de tre nedersta en minns...
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska