Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du min längtan

Känner du mina berusade blickar
över hela din kropp
när du närmar dig
och jorden svajar under
mina fötter
när jag drunkar hjälplöst
i dina ögon

Känner du hur ostadig jag blir
när du tar i mig
med händer som börjar
klä av mig och hur jag
kämpar mot sårbarheten
när jag förlorar kampen
mot min bedövande längtan

Ser du rakt in i mig
när du ser på mig
med dina förförande
hypnotiska ögon
när de bränner sig
ända in i mitt hjärta
och förgör det enda
lilla motstånd
jag kanske har kvar

Känner du hur jag
börjar skaka
när du befriar mig från
lager av rädslor
och hur pulsen rusar
när du tvingar mig
mot underlaget
med din kropp och
ditt flammande
begär

Ser du in i mitt hjärta
när du öppnat det
med rostiga nycklar
och känner du
hur mitt blod
börjar koka när jag
börjar kapitulera
inför dig och måste
ge mig under dig
hur jag börjar andas
med flämtande
andetag och hur hela
min kropp börjar be
om befrielse och
urladdning
i krampaktiga
konvulsioner








Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-23 18:00



Bookmark and Share


    Lily E.
åh, du sätter ord på den där känslan vi alla känner igen. och du gör det asbra.
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara