Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En orgie i totalt "surrealistiskt" språkbruk ! En , något udda, "Framtidsvision" !


"Omöjliga Handlingar och Otroliga Förfaranden !"

Han öppnade den nedblodade verandadörren och steg in i det , av Ormars Avföda befolkade konferensrummet, högg händerna av Välkomstkommittén och satte sig i ansiktet på Mötesordföranden ! Efter att ha kastat Förolämpningar i Huvudet på Sekreteraren avlivade han några Medlöpare , bara, sådär, i förbigående,han sköt Samtliga av Medlöparna med Ett Enda Skarpt Skott av 37mm Kaliber Sanning ! Nu anlände Lögnens Soldater men dom var En Enkel Destruktion ! Han virade in dem, Alla tre, i Kärlekens Ligamentförstärkta Slöja och lät dem , långsamt, dö Kvävningsdöden !
Han anlände hem kl 00.00, tog sig en klunk av Sanningens Vin och noterade, före sömnens inträdande, i sin anteckningsbok: Dagsfångst: Tre Medlöpare; tre Lögnsoldater. Oskadliggjort: En Korrumperad Sekreterare, en Falsk Välkomstkommitté och en Mutad Mötesordförande. I Sanning ett Gott Dagsverke !
Rapport till Kärleksministeriets Sannings- grupp i morgonbitti !
Överste True Love 20391011




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-08-23 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska