川柳 - senryu" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
川柳 - senryu


kampen

oförtröstlig kamp
macadamianötglass
bittersöt ängslan

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 01:42



Bookmark and Share


    Mymlan.
Lämnar mycket plats för eftertanke. Bra!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer