Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komponerad tillsammans med min underbara Midnattsol.


I Stockhom kan jag försvinna

Jag ryser till i min korta kjol.
Önskar att allt var längre och varmare.
Stapplar fram på de våta folktomma gatorna.

Vill slicka rännstenarna ikväll.
Och kanske något annat.
Läpparna suger.
Lämna mig inte ensam.
Låt mig få.
Sperma.

Jag håller andan.
Räknar tårarna på din kind.
Räknar dagarna vi missar.
Och Stockholms alla gator som vi gått.

Jag drar mitt finger längs ditt tomma hål.
Vågar, kan inte, får inte, våra djup.

Så jag sliter itu dina löften.
Mina drömmar.
Och går vidare i Stockholmsnatten.




Fri vers av Glittra G
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittra G