Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Jessica-Uma-Madeleine.

Moln - viska läkande ord till henne där hon är nu.




Mjuka steg under okända valv



Vid drömmens andra förmak

där tygens mönster
endast knappt skyler
hennes viskande ord

välvs vi mot obruten början

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 1717 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-24 02:53



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
tänker på henne ibland, fortfarande. tänkte häromkvällen att hon, eller något om henne, borde vara med i 20-årsboken. Jag röstar för din dikt.
2023-11-14

    ej medlem längre
Sensuellt och fantasieggande skiss med säkra penseldrag.
2020-11-23

  Rublev
"välvs vi mot obruten början"
Känslig, ömsint och bländande vacker dikt! Tänk om verkligheten överträffar dikten...
2020-03-08

  catharina.jerbo VIP
saknar henne. har fortfarande kvar hennes mosters mail i inkorgen. att ta bort det är som att ta bort henne.
2013-01-10

  Maria Zena Viklund
"välvs vi mot obruten tystnad" wow!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet